Microdoseren

Microdoseren blijkt een nieuw magisch woord te zijn dat de Nederlandse taal binnen sluipt en nog omhult blijkt te zijn van een sluier van mystiek. Er hang een zweem van psychedelica en zelf illegaliteit omheen die het geen goed doet en zeker niet nodig is. Laten we eens wat nader kijken wat microdoseren nu eigenlijk precies is, en hoe het jou zou kunnen helpen.”Whats the Fuzz?”

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

Het mag ons alle bekend zijn dat ons lichaam een grote chemische centrale is waar honderden chemische processen tegelijkertijd plaatsvinden. Van het verteren van eten, tot het afbouwen van vetmassa als je in de sportschool aan de slag bent. Processen die 24 uur per dag doorgaan, zelfs als je slaapt. Sterker nog als je slaapt produceert je lichaam stoffen die andere processen ondersteunen gedurende de dag.

ETH-LAD Microdoseren

KLIK Voor ETH-LAD

Binnen je hersenen vinden zeer veel chemische processen plaats, die invloed hebben over hoe we ons voelen, wat we denken, en hoe we reageren. De hersenen kunnen ons gedurende de dag, maar ook ’s nachts sterk beïnvloeden. In de hersenen worden bijvoorbeeld bepaald of we pijn hebben of niet, en wat we dromen. We herinneren ons allemaal onze vreemdste dromen die voortvloeien uit een chemisch proces binnen onze grijze massa.

Wat Is Microdoseren?

Bij microdoseren gaan we die processen in ons brein een beetje helpen, of een beetje bijsturen. Zo werkt traditionele medicatie in principe ook. Nu voor microdoseren gaan we slecht een enkel stofje, of een lichte combinatie van meerder stoffen toevoegen om bepaalde processen opgang te helpen, of juist te verminderen.

We kennen het allemaal, ’s morgens opstaan je fit voelen, op het werk belanden en voldoende energie en scherpte hebben om de ochtend door te komen. Echter, de meeste van ons verliezen na de lunch die scherpte, en zeker de energie. Hier kan een microdosis perfect ingezet worden.

voordelen van microdosering

Bij microdoseren gaan we een zeer kleine hoeveelheid chemie toevoegen om ons lichaam optimaal te laten functioneren. Dit is niets nieuws want we doen dat bijna elke dag zonder dat we daar erg in hebben. Als we honger hebben pakken we een boterham. Die boterham heeft directe invloed op je hongergevoel, maar ook op het aantal activiteiten dat je lichaam weer kan produceren. Na een lekker bammetje ga je je ook weer prettiger voelen, zeker als je je meest favoriete broodbeleg geconsumeerd hebt.

Dat is nu precies zoals microdoseren ook werkt. Het met zeer kleine hoeveelheden stoffen beïnvloeden van lichaamseigen functies.

Hoe Gaat Microdoseren In Zijn Werk?

Eerst moet je voor jezelf helder krijgen wat je graag zou willen beïnvloeden. Is dat je energieniveau, of je creativiteit, je denkvermogen, of gewoon het gevoel dat je je lekker in je vel voelt zitten.

Pas als je dat hebt vastgesteld kun je met zeer kleine dosissen – het heet niet voor niets microdoseren –  aan de slag gaan om te kijken of het effect heeft op datgene dat je graag zou willen bereiken.

Het innemen van een microdosis, gaat heel snel, en gemakkelijk. Je neemt het bestanddeel in via je mond. Dat kan een heel klein stukje van bijvoorbeeld een paddestoel of een blotter of microdot zijn. Of een druppeltje van een vloeistof die goed verdunt is, zodat je ook met een hele druppel, toch maar een zeer klein beetje inneemt.

Microdoseringen zijn heel kleine beetjes van een recreatieve dosis van lysergamides als LSD, maar ook zaken als paddo’s, bepaalde cactussen komen voor.. Zo klein zelfs dat het om een tiende, of zelfs wel om een twintigste gaat van wat een recreant per gebruik zou in nemen (vaak 10 tot 25 microgram van LSD). Deze micro-stimulus geeft dus geen zo bekende “high” maar stimuleert het lichaam. Wil je meer weten over hoe microdosering precies in zijn werk gaat klik dan hier op microdosering

 1C-P-LSD-10-pellets-150-microgram

Klik Voor 1cP-LSD

Toepassingen

Er zijn mensen die een microdosering nemen om beter na te kunnen denken tijdens hun drukke baan, waarbij controle en oplettendheid tijdens de vele vergaderingen gevraagd wordt. Of anderen gebruiken een microdosering om hun creatieve kant kracht bij te zetten voor een optreden, of zelfs een muzikale repetitie. Wetenschappers gebruiken het om doorbraken te forceren, omdat ze het soms “gewoon niet zien”. Het buiten de grenzen gaan van wat jij denkt dat er onmogelijk is. Juist ongelooflijk moeilijk voor een intelligente wetenschapper, en daar komt die microdosis heel goed van pas. 

ysergamides en microdoseren

Sommige microdoseringen staan bekend voor het licht dat ze produceren, en de kleurschakeringen, ideaal voor als je tekent of schildert.

Zo zijn er vele toepassingen te bedenken, waarmee je aan de slag kunt. De traditionele geestverruimende middelen zijn langzaam uit de mode aan het raken, door de bekende verslavende werkingen van hoge doseringen en de after-effects. Al zijn lysergamides als LSD, in het geheel niet verslavend. Ze hebben juist een ontzettend snel optredende tolerantie. Daarom kent het een schema, waarin je een microdosis ook altijd een aantal dagen rust. Juist om de eventueel snel optredende tolerantie teniet te doen. 

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

 

 

Omdat een microdosering slecht een hele kleine invloed op je lichaam uitoefent zijn er ook geen lastige bijwerkingen.

Waarom Zou Jij Eigenlijk Een Microdosis Gaan Nemen?

Tja, waarom microdoseren? Er zijn vele redenen waarom iemand met microdoseringen aan de slag gaat. Echter, de belangrijkste is de beleving. Het gevoel hebben dat je positief je lichaam kunt sturen en beïnvloeden.

Een microdosering is het gebruiken van een geestverruimend middel zonder de daadwerkelijke trip. De kunst is op je lichaam optimaal te laten presteren door zowel de creatieve kant als ook de cognitieve kant te prikkelen.

Microdoseren maakt dat mogelijk.

 

ETH-LAD Microdoseren

KLIK Voor ETH-LAD

Microdoseren 1C-P-LSD-10-pellets-150-microgram

Klik Voor 1cP-LSD