MIcrodosering of microdoseren, waarom eigenlijk?

Dit artikel over microdosering of microdoseren geeft slechts de meningen van verschillende onderzoekers zoals Albert Hoffman, James Fadiman, Robert Carhart-Harris en hoogleraar Robert Schroevers weer.

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

1P-LSD 150 microgram artwork 10 stuks

Klik Hier Voor Blotters 150 Mcg

Het Fadiman experiment gaat om het microdoseren van jezelf met lysergamides als LSD. Microdosering met LSD zou ervoor kunnen zorgen dat bepaalde gebieden in je hersenen wel bereikbaar zijn die normaal gezien totaal niet voor jou toegankelijk zijn. LSD zou dus niet alleen leuk zijn om beter te kunnen genieten van muziek of kunst.

Microdosering geeft geen kleurige zienswijze

Wetenschappelijke wereld verwacht opzienbarende doorbraken

In de jaren 50 en 60 zijn veel onderzoekers al bezig geweest om met geestverruimende drugs te experimenteren. In de VS kregen patiënten bijvoorbeeld LSD toegediend om meer inzicht in zichzelf te krijgen. LSD was in die tijd het middel om van depressies of verslavingen af te komen. Echter in 1971 liep een VN-verdrag af en 1 klap werden allerlei van dit soort middelen op een verboden lijst gezet.

Echter de huidige wetenschappelijke wereld verwacht toch dat een lysergamide als  LSD of andere vergelijkbare stoffen zoals psilocybine (paddo’s) voor een aantal opzienbarende doorbraken zou kunnen gaan zorgen op het gebied van psychologisch onderzoek en behandeling van uitbehandelde patiënten die kampen met depressies. Dat is helemaal niet zo gek. Ook de partydrug Ketamine wordt op dit moment volop onderzocht op mogelijke positieve effecten bij depressies. De eerste resultaten zijn volgens de onderzoekers veelbelovend.

Echter op dit soort middelen valt geen patent aan te vragen. Dus er valt niet of nauwelijks geld mee te verdienen. Daarom doen grote pharmabedrijven en overheidsorganisaties die min of meer in dienst zijn van diezelfde pharmabedrijven er alles aan om dit soort middelen in een kwaad daglicht te zetten.

Microdosering stimuleert de creativiteit

Tevens zou microdosering vooral in creatieve of kunstzinnige beroepen enorm van pas kunnen komen. Microdosering zou namelijk in grote mate het Out of the Box denken stimuleren. Ook wetenschappers moeten soms met creatieve oplossingen komen. Met het microdoseren van lysergamides volgens het Fadiman Experiment zouden al opzienbarende resultaten geboekt zijn.

Ook zou in extreme sporten microdosering toegepast worden tot op het punt dat jezelf van doping zou kunnen spreken.  Via microdosering zou je meer gebruik van al je hersenen kunnen maken. Dit doordat bepaalde blokkades van vastgeroeste overtuigingen worden opgeruimd waardoor er ruimte ontstaat voor verdere groei en ontwikkeling.

Hoe ontstond het idee van microdosering met LSD?

Albert Hofman uitvinder van LSD

Albert Hoffman (de uitvinder van LSD) deed als eerste de suggestie dat een microdosering met LSD je fysieke en geestelijke gezondheid zou kunnen bevorderen. Een aantal mensen waren ook al bezig met het microdoseren van LSD en voelden zich daar enorm goed bij. Ze waren creatiever, productiever en ze konden over het algemeen het leven met al zijn ups en downs beter aan.

Een andere onderzoeker Robert Forte vertelde aan James Fadiman over de bevindingen van Albert Hoffman en zijn eigen ervaringen ten aanzien van microdosering met LSD. James Fadiman ging zelf ook experimenteren met LSD en kon de positieve therapeutische effecten van LSD alleen maar onderschrijven. Vanuit daar ontwikkelde hij het Fadiman Experiment:  het microdoseren met LSD

Hoe gaat microdosering van LSD in zijn werk

Microdosering is het doseren met een lysergamide als bijvoorbeeld LSD met 5 % of 10 % van een normale dosis. De dosis is dan eigenlijk onderbewust aanwezig.

Een dosering waarmee het lijkt alsof je op de rand van een psychedelische ervaring zit is veel te veel. Je merkt dus niet gelijk de directe effecten van microdosering. Je doet die microdosering volgens het Fadiman experiment in een cyclus van 4 dagen, 10 keer achter elkaar.

  • eerste dag   – de microdosering
  • tweede dag – voel je nog de voor jou voordelige en interessante effecten
  • derde dag   – terug naar wie je was voor de microdosering
  • vierde dag  – herdoseren van de microdosering

Na 10 keer de 4 dagen cyclus van het Fadiman experiment gevolgd te hebben kun je doorgaan met een nieuwe cyclus van het Fadiman Experiment. De pauze van 2 dagen is bedoeld om eventuele gewenning te voorkomen.

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

In principe is microdosering bedoeld voor als je bijvoorbeeld een belangrijke prestatie hebt om neer te zetten. Dat kan van alles zijn, dus zowel geestelijk als fysiek. En dat gaat echt van wiskundige problemen, tot het zetten van een nieuw record met karten op je favoriete kartbaan, tot het versieren van vrouwen of mannen, en het pitchen van een nieuw bedrijfsidee.

De effecten van LSD volgens James Fadiman

James Fadiman de geestelijk vader van microdosering

Onderstaand zie je volgens James Fadiman wat ongeveer de effecten zouden kunnen zijn voor een proefpersoon van 80 kilo. Mocht men uitgaan van een lichter of zwaarder gewicht, dan kun je aan de hand daarvan de dosis in je onderzoek verminderen of vermeerderen met hetzelfde percentage wat het gewicht afwijkt van deze 80 kilogram.

400 microgram      – Transcendentale ervaring, altijd met buddy, ervaren hulpverlener of sjamaan
200 microgram      – Erg handig voor het gaan ontdekken van jezelf
100 microgram       – goed te gebruiken  in situaties waar je ingewikkelde problemen dient op te lossen
50 microgram         – “voor een extra fijn museumbezoek” of “concertbezoek”
10/15 microgram    – Microdosering

Hoe gaat microdosering praktisch in zijn werk?

James Fadiman gaat uit van de standaard papiertjes (blotters) die in LSD zijn gedoopt. Stel dat de blotters 100 microgram zijn, dan zou de bedoeling dus zijn dat je die door 10 deelt. Daar kun je het beste een klein en scherp stanleymesje voor gebruiken. Nu die kleine stukjes neem je dan in die cyclus van 4 dagen onder de tong in en dat doe je 10 keer achter elkaar.

Men let daarbij ook op of na die 10 cycli iemand beter presteert zowel fysiek als geestelijk. Mocht dat zo zijn, dan stopt de cyclus. Afhankelijk van de voorkeuren van de proefpersoon gaat men verder. Het fijne van microdosering met lsd zou namelijk zijn dat het gunstige effect gewoon blijft. Men kan dus bijvoorbeeld na een half jaar nog een keer een cyclus doen. Bemerkt men dan geen enkel positief effect dan kan men natuurlijk ook gelijk stoppen.

De Opzienbarende Resultaten Van Microdosering

voordelen van microdosering

Bij atleten zou microdosering met LSD volgens James Fadiman de reactietijd kunnen verbeteren tot bliksemsnelheid. Daarbij zou hun evenwichtsvermogen en beslissingsvermogen verbeteren tot het punt van perfectie. Hun concentratie gaat omhoog tot zelfs op het punt dat het lijkt alsof ze 1 zijn met hun omgeving. Atleten schijnen soms zelfs te melden dat de omgeving voor hen gaat leven en ze met deze omgeving als het ware kunnen communiceren.

Een proefpersoon die een kartbaan op zou gaan in of na een 10 delige cyclus met microdosering van 1-p-lsd zou het zo zelf eens kunnen testen.

Daarnaast zou microdosering met lsd ervoor kunnen zorgen dat je geest veel sterker wordt dan het lichaam. Het zou als het ware worden opgezweept tot enorme hoogtes waarbij je geen pijn of verliezende gedachten (als ‘kan ik dit wel’ – ‘haal ik dit wel’ meer ervaart).

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

Dit terwijl je risico’s helder zou blijven inschatten. Het is niet dat je opeens onverantwoorde risico’s zou gaan nemen. Je zou het risico juist perfect kunnen inschatten en beslissen om het wel of niet uit te voeren. Als je het dan wel zou uitvoeren voer je het op voor jou hoogst mogelijke niveau uit. Dan kan dan op een niveau zijn waarbij je geen last had van een valse overtuiging als “dit is voor mij onmogelijk’.

Steeds meer mensen ontdekken de effecten van microdosering

Ook Yvette de Wit (artikel hieronder) heeft het positieve effect van microdosering met LSD ontdekt. Volgens haar werd ze er creatiever, socialer en energieker van. Wel een beetje raar met ADHD, maar goed…Haar enige probleem dat LSD illegaal is, zou met 1-p-lsd ook opgelost zijn. Want….1p-lsd kan je als research chemical volledig legaal kopen! Helaas voor Yvette is 1-p-lsd als research chemical niet voor consumptie geschikt. Echter onderzoeken mag dus wel.

vette de Wit en microdosering

Bron BNDeSTEM 21 juni 2017
De effecten van lysergamides als lsd grenzen bij topatleten schijnbaar aan het legendarische. De effecten zijn voor de meeste mensen ook haast niet te bevatten. Het lijkt erop alsof je met lysergamides als lsd een soort extra vak in je geest zou kunnen openen waaruit talloze beestjes komen die gulzig al het vuil wat valse grenzen betreft zeer nauwkeurig en volledig opvreten.

LSD werkt goed bij depressie?

Zoals al vermeld is er ook al onderzoek gaande naar behandeling van depressies met psychedelische middelen. LSD’s bekende effect is dat je de gebaande paden in je hersenen verlaat. Nu dat schijnt voor sommige mensen precies de truc te zijn om de start te maken om meer positiviteit in hun leven te kunnen ervaren.

Lysergamides als lsd lijken dus bepaalde knooppunten in de hersenen uit te schakelen, waardoor het ‘verkeer’ in de hersenen een andere route moet vinden.ysergamides en microdoseren

Robin Carhart-Harris over microdosering

Drugsonderzoeker Robin Carhart-Harris: ‘Het menselijk brein kan te rigide zijn, te vastgeroest. Gedachtes gaan in cirkeltjes en blijven vastzitten. Psychedelica lijken dat proces te doorbreken. Ze versoepelen het neurologische netwerk op een manier die goed kan zijn voor psychologische gezondheid – een creatieve en flexibele manier van denken.”

Het Fadiman Experiment met 100 microgram LSD

De wetenschap heeft ook ondervonden wat LSD kan doen bij het oplossen van ingewikkelde problemen. In 1966 ontving een groep van 26 wetenschappers 100 microgram LSD om een aantal ingewikkelde vraagstukken op te lossen waar ze al tijden mee bezig waren. Dit experiment is eigenlijk het meest bekende experiment van Fadiman en is dus helemaal geen microdosering.

Ingewikkelde problemen oplossen met behulp van LSD?

Deze wetenschappers waren al een hele tijd met allerlei soorten diverse ingewikkelde problemen bezig. Echter ze kwamen er geen steek verder mee. Ze zaten als het ware vast. Toch waren het problemen waarbij ze wel super gemotiveerd waren om die tot een oplossing te brengen.

Uiteindelijk zouden ook alle oplossingen die ze bedacht zouden hebben nog eens beoordeeld en op waarde geschat worden door andere experts in hun eigen vakgebied.

free your mind met microdoseren

LSD helpt bij het oplossen van ingewikkelde problemen

Nou toen heeft men ontdekt dat LSD enorm heeft geholpen bij het oplossen van de complexe, schijnbaar onoplosbare, problemen. De 26 wetenschappers brachten, kort na hun LSD ervaringen, een hele lading, breed geaccepteerde, innovaties op de markt. Hieronder waren een wiskundige theorie voor NOR poortschakelingen, een concept model van een foton, een lineaire elektronenversneller straal-stuurinrichting, een nieuw ontwerp voor de vibrerende microtoom, een technische verbetering voor de magnetische bandrecorder, blauwdrukken voor een particuliere woning en een winkelcentrum voor kunst- en kunstnijverheid en een ruimte sonde experiment ontworpen om de eigenschappen van de zon te meten.

Problemen oplossen door microdosering met LSD

Beter nog,  al deze oplossingen werden geaccepteerd door opdrachtgevers of werden door de experts op hun eigen vakgebied enthousiast ontvangen. Je kunt altijd eens dit Youtube filmpje kijken, het interessante stuk hierover begint op 14:20 https://www.youtube.com/watch?v=KtL5fafpRKc 

Hoe komt dit? Het sterke vermoeden is dat onder invloed van LSD je geen labels meer geeft. Je kunt dus eigenlijk weer helemaal puur, en volledig onafhankelijk (out of the box) gaan denken. Nou beter is er natuurlijk niet als je vast zit en je creativiteit hard nodig hebt. Je wilt je juist los maken van vaste concepten want zo kom je juist op de lumineuze ideeën. Dat is ook wat volgens Robert Carhart-Harris de meeste mensen in zijn wetenschappelijk onderzoek ook steeds beschrijven. Ze komen als het ware ‘los’ van vaste waarden.

Microdosering met lsd ook nuttig voor jouw research?

Samenvattend blijkt dat microdosering met LSD voor iedereen die op een hoger fysiek en geestelijk niveau wil kunnen opereren van belang zou kunnen zijn. Of het ook nuttig en behulpzaam zijn kan zijn voor je eigen persoonlijke research behoeft nader onderzoek. De dosering waar het hier om gaat is zo klein, nu daar zou je volgens James Fadiman in ieder geval geen grote zorgen over dienen te maken. De hersenen van je labratten lopen wat dat betreft dus blijkbaar geen ernstig gevaar.

1P-LSD microdosering

Klik Hier Voor Blotters 20 microgram 1P-LSD

Nadere research naar 1cP-lsd

Echter kijk bijvoorbeeld ook eens of je labratten inderdaad op een hoger niveau gaat functioneren als je ze een aantal microdosering cycli met 1-p-lsd toedient. Met 1 bestelling van een sample met 2 microdots van de research chemical 1cP-lsd (150 mcg) kun je al verschillende microdosering cycli achter elkaar eens in een eigen onderzoek in research nemen. Nu wie weet hoe het bij jou in je eigen persoonlijke lab uitwerkt? 1cP-LSD kopen kan makkelijk als je nu op onderstaande afbeelding of op voorafgaande link klikt. Eventueel als je liever blotters hebt (kleine zegels) dan hebben wij die in de vorm van ETH-LAD (100 microgram).

1C-P-LSD-10-pellets-150-microgram

Voor 1cP-LSD 150 microgram Klik hier boven