We Horen Graag Van Je!
e-mail: researchchempro@tutanota.com
Telefoon: 0031(0)645790631

Data Researchempro

KvK-nr: 76186601

BTW-nr: NL 860 538 862 B01

Telefoonnummer

00316-45 790 631

Email

researchchempro@tutanota.com

Bankrekeningnummer

NL76BUNQ 2039 1460 83 

F.A.Q.

Kan ik ook mijn pakje ergens ophalen in plaats van thuis laten bezorgen en hoe regel ik dat researchchempro.nl ?

Jazeker, dat regelen wij voor u via “Pakjegemak” van Post.nl. Kiest u zelf een ophaalpunt uit. Er is altijd wel een ophaalpunt bij u in de buurt.

Tip: een supermarkt of bouwmarkt heeft meestal de ruimste openingsuren. Er zijn bijvoorbeeld ook ophaalpunten op treinstations als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, alsmede op de luchthaven Schiphol. 

U dient in de opmerkingen bij uw order van research chemicals aan te geven dat u “Pakjegemak”wilt. Tevens geeft u daarbij gelijk het adres  van het door u gewenste ophaalpunt aan.

Tot 50 euro kost deze service u € 5.- extra (u maakt gewoon 5 euro extra over).  Gaat u bij Researchchempro.nl research chemicals kopen vanaf 50 euro of meer dan heeft u altijd gratis track & trace en dus ook GRATIS “Pakjegemak”.   

Meestal de volgende dag al kunt uw pakje met de door u gewenste research chemicals bij het ophaalpunt in Nederland al ophalen. 

Ook voor bezoekers uit België en Duitsland is het handig om sommige producten die we niet over de grens versturen, net over de grens in Nederland toch in handen te krijgen.

U heeft uw uitgekozen research chemicals ook meestal een stuk sneller onder uw beheer, aangezien de internationale post over het algemeen minstens 3 dagen duurt. En zoals gezegd met “Pakjegemak” is uw pakje er meestal al binnen 1 dag. 

 

 

Zijn jullie echt betrouwbaar?

Een vraag die wij vaak krijgen. Natuurlijk zal geen oplichter tegen u zeggen: “Ja, als u het ons echt vraagt, ja wij zijn oplichters.” Echter wij zijn ingeschreven bij de KvK, wij hebben een BTW-nummer en dienen dus ook te voldoen aan de Nederlandse wetgeving voor verkoop via internet. Dat betekent dat u dus altijd kan terugvallen op een duidelijke en wettelijke “Niet goed, geld terug garantie”. Echter u dient dan wel onze geleverde producten terug te sturen binnen 1 maand na orderdatum. Naar rato van de door ons ontvangen producten krijgt u dan een retourbedrag inclusief de door u betaalde verzendkosten terugbetaald. 

Echter kijkt u eens op dit blog – over betrouwbare research chemicals websites. Hier kunt u meer tips vinden hoe u het kaf van het koren kan onderscheiden. 

 

Hoe snel versturen jullie mijn order?

Heel snel. Over het algemeen wordt uw uw bestellling die voor 17:00 uur op werkdagen bij ons binnen komt dezelfde dag nog verzonden. Als u binnen 4 dagen niets ontvangen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op. 

Kan ik aan Researchchempo.nl een vraag stellen hoe je een bepaalde research chemical dien te onderzoeken??

Al door ons geleverde en verkochte research chemicals zijn niet voor consumptie geschikt en alleen bedoeld voor onderzoek. U bent verantwoordelijk voor uw eigen onderzoek. Wij kunnen u dus geen adviezen geven.  Het enige wat wij u wel adviseren – is gebruik te maken van afdoende persoonlijke beschermingsmiddelen- zoals mondkapjes, handschoenen, en eventueel afzuiging van uw lab –  bij uw onderzoek. 

Kan ik mijn order ook bij u ophalen?

Vanaf 1.000 euro kunt u bestellingen bij ons ophalen. Eventueel brengen wij het zelfs naar u toe. 

Ik wil mijn order heel snel, liefst vanavond nog? Kan dat?

Ja, dat kan. Alleen de kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand tot Etten-Leur al snel 200 euro of meer. 

Zijn er wijzigingen bij Researchchempro in verband met het Corona (Covid-19) virus?

Algemene mededeling: Wij zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. We hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn gewoon telefonisch, via chat of per e-mail bereikbaar.

Bezorging door PostNL.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen met research chemicals voor klanten.

Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we u daar direct van op de hoogte.

Bezorging op ophalen pakjes met handtekening voor ontvangst

Vanaf maandag 16 maart 2020 tekent de bezorger (na toestemming van u als ontvanger) voor ontvangst. Dit doet Post.nl om het contact tussen mensen onderling te minimaliseren. 

De bezorger vraagt aan u de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs als controle en deze cijfers worden genoteerd in het handtekeningenveld. 

Telefoonnummer

0031(0)6 45 790 631

Data Researchchempro

KvK-nr: 76186601

BTW-nr: NL 860 538 862 B01

Email

researchchempro@tutanota.com

Openingstijden

M-F: 8am - 5pm
S-S: 9am - 4pm