Designerdrugs Kopen Online Kan Makkelijk en Legaal 

Designerdrugs, de naam alleen al klinkt als Science Fiction. Het klinkt als iets nieuws dat net ontwikkeld en uitgevonden is. Echter, dat is bij lange na niet zo. Designerdrugs zijn echt niet de laatste craze of SF.

designerdrugs testen

De term designerdrugs is ontstaan aan het einde van de Jaren zeventig van de vorige eeuw. Synthetische drugs gecreëerd door de grote farmaceuten in deze wereld. Drugs die soms per toeval in hun laboratoria ontstonden tijdens het ontwerpen en testen van nieuwe medicijnen.

In het begin waren het chemisch afgeleide drugs van medicijnen en drugs die we al lang kenden.  Designer drugs tegenwoordig zijn vaak synthetische stoffen die niet voor consumptie geschikt zijn en nog verder onderzoek verdienen. Een bekende daarin is 2-FDCK, die weer een afgeleide is van ketamine. Ketamine is nu al door de FDA goedgekeurd om bij bepaalde depressiebehandelingen te gebruiken. Zie ketamine bij depressie. Echter voor 2-FDCK is daar nog veel meer research voor nodig.

Wat Zijn Designerdrugs

Designer drugs zijn in principe stoffen die nog niet algemeen onderzocht zijn. Ze heten ook wel research chemicals, Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS), onderzoekschemicaliën of RC’s. Designerdrugs trachten de farmaceutische effecten van bekende andere stoffen of drugs na te bootsen, dan wel te evenaren of zelfs te verbeteren. 

De Voordelen Van Designerdrugs

Het onderzoek naar designerdrugs heeft wel degelijk voordelen. Dit omdat de in de meeste landen deze stoffen niet op een lijst van verboden stoffen staan. Daardoor kan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek vrijelijk plaatsvinden. De verschrikkelijk vervelende, trage en geldverslindende vergunningaanvragen zijn bij deze stoffen (nog) niet nodig. Tevens zijn ze vaak van zeer klein formaat waardoor ze gemakkelijk te transporteren zijn. 

Dit laatste geeft het voordeel dat ze gemakkelijk per veilige en traceerbare post verzonden kunnen worden, ideaal dus voor online kopers van designerdrugs.

Waarom Eigenlijk Designerdrugs?

designerdrugs ontwikkelen

Traditionele chemische stoffen en ook natuurlijke stoffen – zeker in hun meest pure vormen – kunnen nogal wat nare bijeffecten hebben. Door de juiste chemicaliën synthetisch samen te stellen worden de voordelen behouden, en kunnen de nadelen vrijwel door middel van toegepaste chemie verdwijnen. Dit geeft de onderzoeker dus de toegang tot de plezierige kant van research met deze stof, met minder of zelfs zonder nare bijkomstigheden.

Research en Onderzoeken Van Designerdrugs

Designerdrugs zijn vooral populair bij jong volwassenen. Populair bij teenagers die nog met andere vaak verboden stoffen aan het experimenteren zijn. Opvallend is dat vooral mannen tussen de 25 en 25 jaar oud, graag designerdrugs in onderzoek nemen. Het heeft er waarschijnlijk mee te maken dat ze voelen dat ze de andere drugs die iedereen maar onderzoekt of zelfs misbruikt ontstegen zijn. Ze hebben vaak ook de financiën om regelmatig designerdrugs te onderzoeken. Tevens blijkt uit cijfers dat vrouwen in hun fourties graag naar designerdrugs neigen.

Daarnaast is er een groep mannen en vrouwen eind vijftig en in hun zestiger jaren die kiezen voor onderzoek van dit soort stoffen. Ze zijn vaak een ander leven gaan leiden. Daardoor zijn ze vaak ook de kanalen waar ze het vroeger vandaan haalden kwijtgeraakt. 

Het zijn dus hoofdzakelijk jongere onderzoekers die kiezen voor dit type research. Wellicht ook omdat zij de kanalen online weten te vinden om te bestellen. Tevens zijn zij meer thuis in alternatieve online betalingen. Echter via onze research chemicals winkel, kan je juist heel eenvoudig betalen. Via bunq.me/researchchempro kan je eigenlijk gelijk via ideal betalen. Als je dan ook nog voor 17:00 bestelt, heb je vaak de volgende dag je designerdrugs in huis. 

Waarom Met Designerdrugs Beginnen

Er zijn heel erg veel redenen waarom mensen met designerdrugs starten. Experimenteren is natuurlijk voor een grote groep een eerste aanleiding om te gaan onderzoeken. Als je de meest doorgaande drugs al eens onderzocht hebt, is het verlangen groot om eens iets anders te proberen. Een drug met een andere werking dan hetgeen je al onderzocht hebt.

Bepaalde designerdrugs hebben een zeer specifieke functie, en zijn daar zelfs op ontworpen en verbeterd. Zo zijn de gerapporteerde resultaten van de verschillende laboratoria ook veel explicieter en doelgericht.

Het verbeteren van geheugencapaciteit, of bijvoorbeeld het vergroten van het artistieke vermogen kunnen bijvoorbeeld het uiteindelijke doel zijn van verschillende designer drugs. Echter meer research naar designerdrugs is nog zeker nodig. 

Groepen Designerdrugs

Zoals er bij doorgaans standaard drugs groepen en onderverdelingen zijn, zo zijn die er ook bij designer drugs ook identieke onderverdelingen te maken. Drugs waarin je headspace net verruimd wordt, of verkleind wordt. Waar je gemoedstoestand versterkt wordt, of net onderdrukt wordt. We zullen je niet vervelen met teveel technische termen uit de chemie.

Er zijn designerdrugs groepen als de psychedelica, de dissociatieven, de stimulerende, de sedative, en de peptides. De lijst is langer, echter dit zijn wel zo een beetje de hoofdgroepen van populaire designerdrugs. Allemaal zijn ze nog in onderzoek. Bij de designerdrug ketamine wordt er bijvoorbeeld onderzocht of ze zouden kunnen helpen bij depressies. De eerste trials met proefpersonen (waarvoor verder niets werkt en die sip blijven) zijn hiervoor al opgezet. De eerste resultaten geven aan dat bij ongeveer 30 % van depressieve mensen ketamine achtige analogen een oplossing zou kunnen bieden. Dit is dan wel bij mensen waar niets anders bij werkt. Wellicht lijkt 30 % niet veel. Echter als je 30 % van de mensen kan helpen. Mensen die verder nergens meer terecht kunnen,  is dat natuurlijk al een fantastisch resultaat.

3-MMC

3MMC kristallen kopen

Klik Op De Afbeelding Om 3MMC Te Kopen

De 3-MMC designerdrug, ook wel bekent onder de naam 3-Methylmethcathinone of Metaphedrone, is zeer potent en stimulerend. Al hoewel nadere studies van deze simulant ontbreken, gaat men er van uit dat bij het gebruik dopamine en serotonine vrijkomen.

Effecten van de drug worden vaak vergeleken met Cocaïne en MDMA. Deze designer substantie kan zeer verslavend werken.  Men raadt dan ook aan om kleine hoeveelheden te onderzoeken met voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Deze designerdrug, insiders noemen het ook wel 3-Mephedrone of 3M, staat bekend om zijn opbeurende effecten en het onderdrukken van angsten en andere aanvallen. Het lichaam voelt euforisch. En tintelingen kunnen over het gehele lichaam gevoeld worden.

Tevens bevordert de designerdrug sociaal gedrag en inlevingsvermogen naar anderen. Bijkomen feit is dat het libido verhogend werkt en zelfs tot euforie kan leiden. Bijkomende factor is dat het uithoudingsvermogen van het lichaam vergroot wordt.

Het zien van kleuren, en het gevoel hebben dat tijd niet aan de orde is zijn bekende bijzaken van 3-mmc.

Het beste kan deze designerdrug onderzocht worden in de veilige omgeving van een laboratorium met de juiste mensen om je heen. Natuurlijk allemaal voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Het helder witte kristallijne poeder is vooral populair bij online kopers. Het meest wordt gezocht naar de 3MMC kristallen brokken, zoals die bij Researchchempro.nl verkocht worden. 

6APB

Over de designerdrug 6APB is niet zo heel erg veel bekend. In de chemie ook wel bekend als 6-(2-Aminopropyl) benzofuran, en in de volksmond ook wel bekend als Benzofury.

Deze drug is een entactogeen die een zeer sterk stimulerende werking op het lichaam kan hebben. De druk staat bekend dat deze zaken uitvergroot. Proefpersonen voelden euforie dat zich in vele vormen kan openbaren. De hersenactiviteit wordt sterk beïnvloed.

De chemische samenstelling van deze designerdrug blijkt in vele landen niet illegaal te zijn, en niet voor te komen op de lijst van gecontroleerde middelen.

De stof 6-APB heeft een lange start fase van wel tot 2 uur, waarna 6-APB wel 7 uur actief kan zijn, en de effecten tot 24 uur nog kunnen doorwerken.

1P-LSD

1P-LSD 150 microgram artwork 10 stuks

In de volksmond en op straat bekend als 1P, of Ptje is volluit geschreven 1-propionyl-lysergic acid diethylamide.

Een afgeleide van de al bekende LSD, waar vele varianten van verkrijgbaar zijn.

LSD staat bekend om zijn hevige psychedelische en hallucinerende effecten. Een serotonerge hallucinogeen als LSD kan v een positief gevoel veroorzaken, maar ook ongecontroleerde bewegingen van armen en benen. Voorzichtig dus, en zeker gebruik maken van de bekende persoonlijke beschermingsmiddelen als handschoenen, mondmasker en dergelijke bij het onderzoek naar 1cP-LSD. Dat geldt natuurlijk sowieso voor al het onderzoek naar research chemicals.

Deze designerdrug is in Nederland niet illegaal en blijkt erg populair bij online kopers.

ETH-LAD

ETH-LAD kopen 10 blotters 100 microgram

De chemische benaming van deze designerdrug is 6-Ethyl-6-nor-lysergic acid diethylamide. Bij ingewijden staat deze designer drug bekend als Etha.

Deze designer drug heft qua effecten veel weg van LSD, stimulerend en hallucinerend. Echter, ETH-LAD blijkt zowel visueel als ook auditief tot waanbeelden te kunnen leiden.

ETH-LAD zorgt op zijn hoogtepunt voor sterk introspectieve gevoelens en inzichten. Een verhoogt analytische vermogen blijkt een van de zaken te zijn die proefpersonen rapporteren.

Een nadeel ETH-LAD is dat deze het gevoel van misselijkheid kan opwekken, echter dit wordt niet door iedere proefpersoon in een testopstelling zo ervaren.

Dit lijkt geen drug voor beginnende onderzoekers te zijn, maar is meer geschikt voor ervaren researchers die bekend zijn met sterke designerdrugs met een hallucinerende werking. Voor minder ervaren onderzoeker zou je beter kunnen beginnen met 4-HO-MET

Bij het onderzoeken van deze drug wordt sterk aangeraden om een veilige omgeving te creëren met meer onderzoekers bij elkaar voorzien van afdoende persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij onverhoopte consumptie zou je “out of control” kunnen raken. Zeker niet geschikt voor onderzoek buiten de veiligheid van je lab. 

2-FDCK

2-FDCK 10 gram kristallen

Een complexe designerdrug, 2-Fl-2′-Oxo-PCM of 2-Fluorodeschloroketamine, waar relatief weinig over bekend is. In omloop staat de drug bekend als fuck-duck.

2-FDCK heeft volgens de vakliteratuur een sterk hallucinerende werking die veel associaties oproept en die het brein in een hogere versnelling zet. Proefpersonen van 2-FDCK geven aan dat ze buiten hun eigen lichaam treden, en het grotere plaatje kunnen zien.

De designerdrug heeft veel weg van het wat beter bekende Ketamine (Kitty, Ket of Special K). Als schrijver heb ik voor een bevriende onderzoeker zelf ook meegedaan bij een onderzoek naar esketamine (een familielid van 2-FDCK) ten bate van onderzoek naar de behandeling van depressies. Ik moest daarbij verschillende doseringen nemen. 20 mg via infuus, 100 milligram via een pil, en nog 2 dingen alleen ik weer niet meer precies wat daarbij de doseringen waren. Wat ik wel weet is dat het infuus de meest dissociatieve ervaringen gaf. Wat ik verder kan zeggen, is dat ik inderdaad de 2 weken daarna over het algemeen wat meer “in the mood” was. Maar mijn ervaring is natuurlijk wel puur anekdotisch. Echter onderzoek naar ketamine en depressie laten wel hoopvolle resultaten zien. 

4-HO-MET

4-HO-MET 5 pellets 20 mg

Deze designerdrug is bekend onder diverse namen als colour, schleeb en metocin. De volledige chemische naam is 4-Hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine.

Een designer drug die nogal wat populariteit genoot aan het begin van het millennium.

Deze substantie zou zorgen voor een zeer gevarieerde beleving die door vele proefpersonen goed gedocumenteerd is. Het onderzoeken van deze designerdrug zorgt voor een hoge mate van stimulus die je lange nachten door helpt. Zeker als je eens een nachtje doorhaalt in je persoonlijke laboratorium. 

De psychedelische effecten komen overeen met die van magic mushrooms. Proefpersonen melden dat hun lichaam warm en plezierig voelt. Vaak voelen ze een lichte tinteling van top tot teen. Proefpersonen krijgen de indruk dat ze verbonden zijn met mensen en andere zaken om hen heen. Een zeer speciaal gevoel dat maar bij weinig designerdrugs gerapporteerd wordt. Ook het gerapporteerde gevoel dat de menselijke vormen verdwijnen en dat het lichaam een transformatie meemaakt, geeft aan dat de drug een zeer hoog hallucinatie effect afgeeft.

Lichte effecten van misselijkheid kunnen gevoeld worden na een stevige maaltijd. Het wordt dan ook aangeraden om onderzoek naar deze designerdrug met een tijd van 6 uur nuchtere proefpersonen of proefdieren plaats te laten vinden. 

Het kan voorkomen dat de proefpersoon het zeldzame synesthesie ervaart. In dit soort gevallen kan een proefpersoon kleuren horen of proeven, muziek kan de proefpersoon ruiken en zien. Deze staat van de geest geeft de zintuigen een boost zodat scheidslijnen verdwijnen, en zaken die onmogelijk lijken mogelijk worden. Muziek ruiken, het lijkt onwaarschijnlijk, echter de verschillende rapportages komen daarin toch ontegenzeggelijk overeen…

Een designerdrug die ook door minder ervaren onderzoekers met plezier onderzocht kan worden. Zeker zolang met gebruik blijft maken van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

5-MEO-DALT Kopen

Volledig uitgeschreven gaat deze drug door het leven als N,N-Diallyl-5-methoxytryptamine of 5-MeO-DALT. Op de straat is deze bekend als Dalton of Foxtrot. Die laatste naam is afgeleid van de letter F (Five, 5) in het NATO phonetic alphabet letter F, Foxtrot.

Met rapporteert over 5-MEO-DALT kortstondige hallucinerende effecten heeft. Daarnaast heeft de designerdrug volgens de scans hoofdzakelijk fysieke invloed. 

Het lichaam wordt sterk gestimuleerd in zijn/haar energie niveau, en sterk verhoogd libido. Bijkomstigheden zijn wel een verhoogt hartritme, en tijdelijk verhoogde bloeddruk. Nogmaals – gebruik dus goed alle aanwezige persoonlijke beschermingsmiddelen! 

Deze research chemical kan een langdurige tinteling van top tot teen veroorzaken die vele uren kan duren.

Proefpersonen rapporteren een grotere helderheid van geest, en zien kleuren feller dan ze in werkelijkheid zijn. Ook de zintuigen genieten een hogere mate van alertheid.

Daarbij rapporteert met een versnelling van gedachten, en een verhoogd gevoel van diverse emoties. Iets wat eventueel verder onderzocht kan gaan worden ter behandeling van diverse vormen van autisme. 

Je Kan Allerlei Soorten Designerdrugs Kopen

Designerdrugs zijn er in vele vormen en maten, en de ervaringen lopen ver uiteen. Zo zijn er drugs speciaal afgestemd op de meer beginnende en meer ervaren onderzoeker.

Ook hoe je designer drugs onderzoekt is van belang. Als je de designerdrug nog niet eerder onderzocht hebt, start eerst met gewoon alle literatuur over deze designerdrug. En beslis dan of je überhaupt wilt beginnen met researchen van deze specifieke designerdrug. 

Je hoeft Wikipedia er maar op na te slaan om te zien dat de lijst met designer drugs immens is. Vele van deze designerdrugs zijn analoge versies van de natuurlijke broertjes en zusjes van deze chemische samenstellingen. Veel van deze designer drugs staan officieel in veel landen niet op een verboden lijst.

Experimenteer, maar doe dat met mate. Zeker als de zon buiten schijnt is het ook leuk om eens buiten je lab in de frisse buitenlucht te komen!