Research chemicals Websites. Maar Welke Websites Zijn Betrouwbaar?

Er zijn een heleboel research chemicals websites te vinden. Echter er zijn echt veel meer scammers dan dat er betrouwbare websites. En het vervelende is dat die websites die research chemicals verkopen er meestal ook nog heel betrouwbaar uitzien! Dus welke research chemical website is echt betrouwbaar? Is er überhaupt een manier om erachter te komen welke websites de door jouw bestelde research chemicals ook echt leveren?

Hoe Kan Je Research Chemical Websites Vergelijken?

Je hebt dus aanwijzingen of tips nodig hoe je research chemicals websites met elkaar kan vergelijken. Nu als eerst kan je checken of je reviews van een research chemical website op het internet ziet. Echter reviews kunnen gekocht worden, dus zijn niet al te betrouwbaar. Maar het is een aanwijzing. Researchchempro.nl heeft bijvoorbeeld aardig wat 5 sterren reviews op Trustpilot.

betrouwbare-research-chemical-website-vinden

Verder vermeld ik hier alleen Nederlandse research chemical websites die ik op 1 of andere manier kan traceren. Soms is het wel erg moeilijk, alleen ik kan ze vinden. Op het moment dat websites en eigenaars traceerbaar ben je namelijk beschermd via de Nederlandse wetgeving voor kopen via internet. Dat wil niet zeggen dat sommige websites opeens overgenomen kunnen worden, en dan ook opeens scammers worden. Of dat sommige websites opeens een “leuke” laatste “superwinst” niet leveren exit strategie hanteren. Dus blijf altijd voorzichtig. Ook zijn er webshops met namen die heel erg lijken op webshops die wel betrouwbaar zijn. Hebben wij ook wel eens last van gehad. Blijf dus altijd opletten.

Wat je dus altijd dient te doen, is kijken of er iets van een bankrekeningnummer of Kamer voor Koophandel nummer voor de research chemical website van je keuze te vinden is. Is dat te vinden, dan kun je in ieder geval altijd terugvallen op de Nederlandse wetgeving. Kijk ook of er ergens algemene voorwaarden te vinden zijn, en lees deze goed door. Dat is dus ook precies wat wij in deze blogpost gaan controleren. Samen met een vergelijking tussen onze research chemical website en de andere (volgens ons) betrouwbare research chemical websites.

Welke research chemical websites zijn vermoedelijk niet betrouwbaar of scam websites

Mochten er geen KvK-gegevens of algemene voorwaarden op de site staan, dan is dat een enorme NO-GO of Red Flag! Dus gewoon niet doen. Ook zonder https:// creditcardgegevens invullen, wil al zeggen dat je jouw creditcardgegevens nu aan het verkopen bent aan de hoogste bieder op internet. Tevens doen betrouwbare research chemical aanbieders juist geen zaken met creditcardmaatschappijen.

Ook als je alleen kan betalen met bitcoin is dat al weer een risico wat je gewoon niet moet nemen. Verder zijn er bedrijven die allerlei soorten chemicaliën verkopen waar een research chemicals verbod op staat in het land waarin ze het verkopen. Bijvoorbeeld Psychonautlabo.nl zit met een postbusadres in België. je mag je geld versturen naar een Duits bankrekeningnummer (wat veel lijkt op een Alibaba bankrekeningnummer) Dat geeft al aan dat er veel niet klopt. RC-Chems.org, heeft al geen htpps beveiliging op de website, je kunt nergens iets vinden over wie het is, dus ook al weer gewoon niet doen. Wink.amsterdam is ook helemaal niets over te vinden, geen KvK, de whois is anoniem, nergens een adres, je betaalt via een Tikkie, hoe moet je iemand daar aanspreken? Zo zijn er meer, kun je er niks over vinden wie het is (ook wellicht na enig onderzoek). GEWOON NIET DOEN!

Verdere Stappen Of Een Research Chemical Website Betrouwbaar Is

  • bestel eerst iets kleins
  • test wat je gekregen hebt – voor adressen kijk op research chemicals testen
  • weet wat je wilt – waar ben je naar op zoek?
  • bestel bij een Nederlandse research chemicals website (het is toch moeilijker bij 1 of andere Chinese website te reclameren)
  • check de leveringstermijn (stuur een e-mail of bel ze even)
  • is niets uitverkocht en hebben ze een gigantisch assortiment (te goed om waar te zijn) bestel dan ook maar niet

Research Chemicals Website Homechemistry.nl

homechemistry.nl research chemical website

Homechemistry is een research chemicals website die zowel goed als slecht bekend staat. De site ziet er een beetje houtje-touwtje uit. Alleen naar eigen ervaring zijn de research chemicals websites die er juist het meest eenvoudig uitzien, de meest betrouwbare websites. Nu dan valt deze website zeker onder de noemer betrouwbaar.

Uit het al bekende stugge, maar rechtschapen Groningen, wat er wel voor kan zorgen dat soms zendingen iets wat vertraagd ,worden (echter dat is meestal maar 1 dag). Ze geven zelf aan dat ze er 1 tot 2 dagen over doen. Tot € 37,50.- betaal je geen verzendkosten, daaronder betaal je € 2.95.- (bij researchchempro.nl betaal je nooit verzendkosten). Je betaalt wel altijd een hele schappelijke € 4,95.- als je een bestelling onder track & trace wilt (bij Researchchempro.nl betaal je geen kosten voor track & trace boven een ordergrootte van  € 50.-).

De algemene voorwaarden zijn over het algemeen redelijk standaard, behalve dat ze alleen verkopen aan mensen boven de 21 jaar oud. Volgens de Nederlandse wetgeving ben je gewoon volwassen vanaf 18 jaar oud, dus dit is waarschijnlijk een soort zelfopgelegde censuur regel.

Ze hebben een redelijk groot assortiment waarbij ze ook andere spullen verkopen als glaswerk en bijvoorbeeld gripzakjes.

Vergelijking met prijzen research chemicals Researchchempro.nl

De populairste research chemicals zijn 3MMC en etizolam. Wel zo handig om daar mee te vergelijken.

1,4 gram 3mmc kristallen (beste kwaliteit die wij alleen verkopen) kost bij Homechemistry.nl 15 euro en 2,95 verzendkosten. Bij Researchchempro kost 1 gram 3mmc kristallen € 13,33 zonder € 2.95.- verzendkosten). In dat geval is Researchchempro.nl ietsje duurder (€ 12,82.- per gram t.o.v. € 13,33.- per gram)

11,2 gram 3mmc kristallen kun je bij Homechemistry.nl kopen voor € 95.- (beste kwaliteit die wij alleen verkopen). Op dat moment is in vergelijking Researchchempro met 10 gram voor € 73,33.- een stuk goedkoper. De kwaliteit waar zij zo mee adverteren op hun research chemicals website (17 gram voor 105 euro) wordt namelijk door veel onderzoekers als minder ervaren dan 3mmc kristallen. Duh…daarom proberen ze daar natuurlijk vanaf te komen. Verder heeft Homechemistry.nl niet de handzame 3mmc pellets die wij wel aanbieden. En nee, deze mag je niet verkopen aan achteloze toeristen op het Rokin omdat ze er zo leuk uitzien! Deze 3MMC Pellets zijn echt alleen voor onderzoek bedoelt!

3mmc pellets van 150 mcirogram

Klik Op De 3MMC Pellets

Etizolam pellets bij Homechemistry.nl

De etizolam pellets koop je bij Homechemistry.nl slechts voor 15 euro en natuurlijk weer € 2,95.- verzendkosten. Bij Researchchempro betaal je voor 25 pellets € 24,98.-. Dat is dus duurder. Echter bij 200 etizolam pellets van 1 mg betaal je bij Researchchempro.nl slechts € 65,34.- en bij Homechemistry betaal je dan met verzendkosten al ruim 30 euro! meer. Zou je ongeveer hetzelfde uitgeven bij Homechemistry.nl dan krijg je bij Homechemistry slechts 125 pellets van hetzelfde, etizolam 1 mg! Dat zou toch jammer zijn….

Betrouwbaarheid Homechemistry, Met Enige Moeite Zijn Ze Te Vinden!

Als we kijken naar een Kamer van Koophandel nummer hebben ze dat helaas niet op de website gezet. Ook een adres is dan niet te vinden. Ook een bankrekeningnummer is niet zo meteen te vinden. We kunnen wel iets vinden over een schuldsanering van Biopapi aan de Geweldigershoek 39 te Zutphen.

Iets met dat ze in het noorden zitten (dat weten we toevallig) overeenkomt.

De informatie is deze:  Schuldsanering De Biologische Keuken te Zutphen
Op 09-11-2017 heeft de rechtbank Zutphen de firma De Biologische Keuken, handelend onder Biopapi, Researchemicals En Home Chemistry, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55169414 in staat van schuldsanering verklaard, met benoeming van A.C.M. van den Brink tot bewindvoerder. Het insolventienummer is R.05/17/857. De rechtsvorm betreft een Vennootschap Onder Firma en de hoofdactiviteit van dit bedrijf was 1085, Verv. kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

Op eerste gezicht had ik geen idee of het er iets mee te maken had. Het zou namelijk ook overgenomen kunnen zijn door iemand anders. 

Met Voorzichtigheid Kun Je Bij Homechemistry.nl Je Research Chemicals Kopen

Al met al denk ik toch wel dat je met enige voorzichtigheid wel bij Homechemistry.nl je research chemicals kan kopen. Eigenlijk komt dit vooral doordat in de markt Homechemistry.nl wel redelijk goed bekend staat. Verder staat er 1! keer een naam nl. Whazoo op de website van Homechemistry.nl.  Als je die naam opzoekt komt er toch wel een kvk-nummer naar voren nl. 66185645 van een 1-manszaak op naam van een zekere Quintijn (leuke naam) en een bezoekadres: Rouaanstraat 13, 9723CA Groningen.

Dat is het enige wat ze werkelijk redt bij deze review van mij. Anders had ik namelijk gezegd dat je nooit bij Homechemistry.nl moet bestellen. Ook schijnt soms de klantenservice van Homechemistry.nl niet echt heel vriendelijk en actief te zijn (toch stugge Groningers?) . Dat geeft te denken of de vele reviews over de vriendelijke en snelle klantenservice dan wel zo eerlijk zijn. Echter neem zelf de proef op de som, mail ze eens. Kijk hoe snel en hoe vriendelijk ze antwoorden. Ook een concurrent van ze (Shinerzz.nl) zegt slechte ervaringen met de klantenservice van Homechemistry.nl te hebben, tot zelfs antisemitische uitlatingen aan toe….Echter dat is natuurlijk van een concurrent dus, wat daar nu weer van waar is? Betaal in ieder geval wel liefst met Ideal of bankoverschrijving. Zo heb je nog enigszins grip op de zaak omdat je een duidelijke bankoverschrijving hebt.

Ook zijn er op Partyflock zowel goede als slechte referenties te vinden.

Slechte en goede reviews over Homechemistry.nl

Van HOX: HC is echt de slechste vendor die er is imo. De Flunitrazoalm die ik van hun had was inactief. Dan ook nog de gare mixes van ultra potente benzo’s met inotisol. Laatste had ik 4-AcO-DET bij hun besteld en op de verpakking stonf 4-AcO-DET met de molecuulstructuur van een NBOMe. Daar waar een stevige 4-AcO-DET ongeveer 60 keer een overdosis is van een normale NBOMe trip. Lekker handig. En dan ook nog die andere mixes die zij hebben. Vijf compounds samen gooien, waar de dosis niet eens bij vermeld staat. Lekker trippen op 4-HO-MET, een APB, 3MMC en 1p-LSD op een dosis van?

Dan ook nog dat ze claimen 25e-NBOMe te verkopen op 1,2mg blotters. Wat an sich al gestoord hoog is, maar er geen een shop in de hele wijde wereld is die 25e-NBOMe verkoopt. En heel toevallig een paar weken voordat HC begonne is met deze “NBOMe” werd er door een andere vendor 25e-NBOH op een 1,2mg blotter verkocht.

Ik haal er niks meer weg in ieder geval, amateuristische zooi :)

Van Vj Slof: Heb ook geen slechte ervaring met HC en komt ook betrouwbaar over. 

Van CherryCoke: Best wel een sketchy bedrijf trouwens

Research Chemicals Website RCN (Research Chemicals kopen Nederland)

research chemicals kopen Nederland.

Deze research-chemicals-kopen winkel ken ik al heel lang, en heeft al veel meegemaakt. Wij hebben zelfs wel eens wat aan ze geleverd (3-FEA  – moet dus goede kwaliteit zijn, alleen 3-FEA is gewoon niet echt populair!) Je ziet dat ze heel veel doen aan zoekmachine optimalisatie. Na enig speurwerk komen we erachter (staat nergens op de website) dat je zaken doet met Specialty Compounds B.V. onder KvK-nummer 70610681. Het bedrijf zelf is gevestigd in een opslagunit? in Rotterdam. Dat zegt natuurlijk niet zoveel. Echter er bestaat ook een BV onder KvK-nummer 52133729 onder de naam van ene Michael aan de Zevenwouden 13 in Emmeloord.

Kosten bij RCN voor je Research Chemicals verzending

Bij RCN kost verzending van je research chemicals zonder track & trace € 1,66.- (bij Researchchempro.nl is dat gratis) en € 7,95.- voor track & trace (bij Researchchempro is dat 5 euro). Vanaf 150 euro krijg je bij de RCN winkel gratis aangetekende verzending (bij Researchchempro.nl is dat vanaf 50 euro gratis).

Is RNC winkel website betrouwbaar?

Jazeker, deze RCN winkel is betrouwbaar. Doet al heel lang mee.

Vergelijking 3MMC Research-Chemicals-kopen Nederland Met Researchchempro.nl

De website heeft een enorm assortiment en heeft op zich ook redelijke prijzen. Als we vergelijken met Researchchempro.nl kost 1 gram 3MMC “Chrystaline Solid” (beste kwaliteit die wij ALLEEN verkopen bij Researchchempro.nl) RCN-winkel € 11,66.-.  bij Researchchempro.nl is dat € 13,33.-. Tien gram 3MMC kost bij RCN-winkel 80 euro. Daar komt € 7,95.- voor track & trace. Bij Researchchempro kost 10 gram 3MMC slechts € 73,33.- (track & trace is boven de 50 euro bij Researchchempro.nl gratis). Tien gram 3mmc is bij Researchchempro in vergelijking tot research-chemicals-kopen Nederland dus een stukje goedkoper!

Klik Voor Goedkope 3MMC Kristallen!

Etizolam vergelijking tussen RNC Winkel en Researchchempro.nl

Bij RNC winkel kost etizolam 2 mg voor 10 stuks toch nog € 24.- + € 1,66.- is toch nog € 25,66.-. Bij Researchchempro.nl kost dat 2 x 10 euro (onze etizolam pellets zijn 1 mg per stuk) dus dat is 20 euro. Zoals altijd geen verzendkosten, dus dan ben je bij Researchchempro.nl weer € 5,66.- goedkoper uit. Bij 200 stuks etizolam wordt het echt interessant. 100 etizolam blotters van 2 mg per stuk kost bij RCN winkel maar liefst 130! euro + € 7.95.- verzendkosten. Bij Researchchempro.nl betaal je slechts € 65.34.- (200 stuks Etizolam van 1 mg) . Je bespaart nu maar liefst ruim 70! euro…..

Research chemicals Website 3-mmc-shop.nl/

 r reform shop (3mmc shop

Met al de basisstappen die je moet doorlopen om een research chemical website als betrouwbaar te bestempelen, komt deze 3-mmc-shop website eigenlijk nog als het meest betrouwbaar naar voren. Het adres staat namelijk op de website. Ceintuurbaan 18 te Zwolle. Nou is dat een bedrijfsverzamelgebouw, dus dat komt niet echt als betrouwbaar naar voren. Maar op dat adres komt inderdaad een KvK-melding met als nummer 68388756 naar voren van R Reform Shop, de naam die ook gewoon op de research chemical website vermeld staat. Met andere woorden dan bestempel ik deze website al als betrouwbaar. Je bent ook volledig beschermd door de Nederlandse wetgeving op internetverkoop.

Thuiswinkel Waarborg?

Er staat wel een Thuiswinkelwaarborg keurmerk op de website, alleen toevallig heb ik verscheidende websites onder verschillende keurmerken opgezet. Nu deze website voldoet niet aan het Thuiswinkel waarborg keurmerk, gewoon omdat verscheidene zaken op deze website niet geregeld zijn (o.a. er moet veel duidelijker iets over een klachtenregeling vermeld staan op de website).

Ook zijn ze niet meteen (of wellicht gewoon niet) via de Thuiswinkel Waarborg zoekfunctie te vinden. Het Thuiswinkel Waarborg zelf is van het .png format (https://cdn.webshopapp.com/shops/280283/themes/159895/assets/thuiswinkel-waarborg.png?20200308131112). Dat is dus gewoon gekopieerd en geplakt. Terwijl je van het Thuiswinkel Waarborg zelf een enorm goed keurmerk verstrekt krijgt. Dat is dan weer jammer, zoiets hoef je dan ook niet op je website te zetten, denk ik dan.

Notabene: op zondag 21 juni 2020 om 19:26 ontvingen wij een e-mail van R’s Reform Shop

Goedenavond,
Zojuist las ik op een webpagina op uw webshop dat u zichzelf vergelijkt met bestaande (bekende) webshops. Als eerste bedankt voor de complimenten.
Echter betreft het keurmerk had u gelijk, dit heeft mijn webshopmaker foutief gedaan en is 2 maand geleden van onze webshop afgehaald.
Echter de prijzen kloppen ook niet, wij hanteren ALTIJD gratis verzendkosten, in uw artikel staat dat 12 gram 3-MMC €67,50 is (klopt) maar er ook €6,95 verzendkosten aan vast zitten, dit is niet het geval.
Ik zie dit graag aangepast terug, in afwachting van uw reactie & alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
R’s Reform Shop
Ceintuurbaan 18
8024AA, Zwolle
06 – 18 23 89 63

Administratiekosten bij annulering

Ook mag je geen 15 euro administratiekosten vragen bij een annulering van een bestelling, voor welke reden dan ook (algemene voorwaarden 3MMC-shop.nl). Je hoeft bij Thuiswinkel Waarborg ook niet binnen de 7 dagen al reclameren. Dat is volgens het herroepingsrecht 14 dagen. Vergelijk dat maar eens met dat Researchchempro.nl inderdaad voldoet aan het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen en zelfs je portokosten vergoed voor je eventuele retourzending.

Vergelijking 3MMC researchchempro.nl en 3MMC-Shop.nl

3mmc kost voor 1,2 gram bij 3MMC-shop.nl 15 euro. Nu krijg je 10 % korting dus dat is het opeens € 13,50.-. Dat is voor 1,2 gram, dus € 11,25.- per gram. Je betaalt geen verzendkosten (net zoals bij Researchchempro.nl) dus Researchchempro.nl is net iets duurder. Wij verkopen namelijk 1 gram 3MMC kristallen voor € 13,33.- .

Bij 12 gram kost het bij 3MMC shop slechts € 67,50.- (je krijgt weer 10 % korting) voor 12 gram + € 6.95.- verzendkosten (bij researchchempro.nl gratis vanaf 50 euro) is € 6,2.- per gram. Nu bij Researchchempro.nl is dat € 7,33 per gram. Hierbij vergelijken wij een aangetekende verzending. Mocht je Post.nl met je ruim 70 euro vertrouwen en het niet aangetekend versturen is de 3MMC-shop nog ietsje goedkoper.

R reform shop 12 gram 3mmc

De handzame 3MMC-pellets die wij aanbieden zijn helaas door 3MMC-shop.nl tot nu toe niet leverbaar. Ook de 6-APB is bij hen al lang uitverkochrut, maar staat (wellicht als lokkertje) nog altijd op hun website.

3mmc pellets van 150 mcirogram

Vergelijking etizolam pellets Researchchempro.nl en 3MMC-shop.nl 60 euro goedkoper!

Voor etizolam is de vergelijking makkelijk, want 10 pellets van 1 mg kosten bij 3MMC-shop.nl precies hetzelfde namelijk 10 euro. Echter 200 pellets etizolam van 1 mg (van dezelfde leverancier) zijn bij 3MMC-shop 120! euro en € 6.95.- verzendkosten, en kosten bij Researchchempro.nl slechts € 65.34.- (track&trace gratis vanaf 50 euro) een verschil van ruim 60 euro!

Research Chemicals Website Funcaps.nl 

research chemicals website Funcaps.nl

Wellicht bewaren we het beste voor laatst want de website van Funcaps.nl zet gelijk het KvK-nummer (66966388) en het BTW-nummer op de website! Ze zitten dus op de Rooseveltstraat 91 in Schimmert (Limburg). Het enige jammere is dan weer dat Funcaps.nl niet duidelijk de Algemene Voorwaarden op hun website hebben gezet. Dat is eigenlijk wel min of meer negatief voor Funcaps.nl zelf. Meestal beperken Algemene Voorwaarden namelijk meer de bewegingsvrijheid van de cliënt zelf. Nu kun je bijvoorbeeld tot een jaar na data gewoon je bestelling annuleren bij Funcaps.nl en je producten terugsturen en zonder meer je geld terugkrijgen. Ook zijn ze nu aansprakelijk voor elke schade door de geleverde producten van Funcaps.nl.

Ze hebben trouwens wel algemene voorwaarden (een Google Search maakte dat duidelijk) echter als je ze niet duidelijk op de website zet, kan dat echt moeilijkheden opleveren. Deze algemene voorwaarden zijn trouwens rücksichtslos overgenomen van een eerdere website (LSR voor de goede verstaanders) van ons. Ik zie namelijk dat ze een algemene voorwaarde hanteren van vanaf 50 euro gratis track & trace. Deze voorwaarde herken ik, omdat het 1 van onze algemene voorwaarden is! Terwijl op de Funcaps.nl research chemical website zelf pontificaal bovenaan “Gratis verzending bij besteding boven de 100 euro!” staat. Jammer, jammer dat geeft te denken over de verdere professionaliteit van deze website als ze hier al zo slordig mee omgaan.

Vergelijking prijzen research chemicals tussen Funcaps.nl en Researchchempro.nl

Bij Funcaps.nl zijn de 3MMC kristal brokken, € 15,95.- per gram er komt nog € 1,95.- bij voor de verzendkosten (bij Researchchempro.nl is dat gratis), dus totaal € 17,90.-. Bij Researchhchempro.nl kost 1 gram € 13,33.-. Tien gram 3-MMC kost bij Funcaps.nl totaal € 112.-. Bij Researchchempro.nl zijn 10 gram 3-MMC kristallen slechts € 73,33.-. Bij zowel Funcaps.nl als bij Researchchempro.nl is dat met gratis Track&Trace.

Vergelijking prijzen etizolam Funcaps.nl en Researchchempro.nl

Tien pellets 1 mg etizolam kost bij Funcaps.nl € 8,90.- + € 1,95 verzendkosten is totaal € 10,90.-. 200 pellets van etizolam 1 mg kosten bij Funcaps.nl 80 euro en € 3,95.- voor Track & Trace. Voor 200 pellets van 1 mg etizolam betaal je bij Researchchempro.nl slechts € 65,34.-.

Conclusie: Researchchempro.nl Is Vaker De Goedkoopste Research Chemicals Website! Check ook zeker onze Researchchempro reviews op trustpilot

research chemicals verzamelen