Werking 3MMC of 3-MMC is als volgt:

Je hebt prikkelende synapsen (ga lekker door en doe het nog meer) en remmende synapsen (ga eens ff rustig aan doen of stop hier gewoon maar mee). 3MMC of 3-MMC werkt (je raadt het vast al) op de prikkelende synapsen. Waar werking 3MMC staat kan je trouwens ook gewoon de werking van 3-methylmethcathinone lezen.

3mmc 10 + 2 gratis pellets 150 mg

Klik Op De Kikker Voor Kopen 3MMC Pellets

De precieze werking 3-MMC of 3MMC

Wil je de werking van 3-MMC of 3MMC precies weten dan kun je dit lezen:

De 3MMC of 3-MMC komt binnen via het presynaptische membraan via de Axon (uiteinde) van een synapse of zenuwcel met behulp van een speciale dopamine transporteur (=DAT en remt zo de heropname van dopamine = DA). De stof 3mmc kan ook direct door het celmembraam heen gaan.

werking 3mmc op dopamine

Nu dit is een overzicht van hoe het werkt bij dopamine. Bij Noradrenaline en Serotonine werkt het eigenlijk hetzelfde. Alleen dan natuurlijk met noradrenaline transporteurs en serotonine transporteurs.

Waarom is 3-MMC of 3MMC veiliger dan XTC?

Ten eerste is 3MMC legaal onder het huidige drugsbeleid. Dat betekent geen strafblad op feestjes, dus ook minder stressgedoe. 3MMC of 3-MMC zorgt er nu ook voor dat het weer opnemen van de stoffen adrenaline en noradrenaline in het postsynaptische membraam wordt gestopt. De werking van 3MMC of 3-MMC verhoogt natuurlijk het percentage werkende stof in je bloed. Daarbij zorgt de werking van 3-MMC of 3MMC ervoor dat voorraden van o.a. serotonine in de cel van deze stof geleegd worden. Echter in het geval van serotonine wel 2 keer zo weinig dan met XTC. Veel mensen zeggen dat 3MMC doet denken aan iets als tussen MDMA en Cocaïne. Niet zo nep als XTC en niet zo agressief als cocaïne. monoamine-opname-remming-3mmc-en-4mmc

IC 50 waardes van onder andere MDMA

Je hebt namelijk 3 voorraden in een cel van een bepaalde stof.

De zeg maar gelijk beschikbare voorraad

De reservevoorraad

En de superreservevoorraad (wat alleen bij intense prikkeling vrijkomt)

3MMC Kopen 5 gram

Klik Voor 3MMC Kristallen Kopen

Nu waar veel mensen natuurlijk naar op zoek gaan is het vrijlaten van de superreservevoorraad. Dat geeft dat gevoel van intens geluk en blijheid wat je maar vrij weinig in je leven ervaart. Echter de superreservevoorraad is bedoeld om echt af en toe los te laten.

Elke dag gaat gewoon niet, al zou je het willen. Het is een hopeloze missie. Je voorraden zijn op en je dient het lichaam van de proefpersoon of proefdier tijd te geven om die voorraden weer aan te vullen. Ga je het toch proberen, dan ga jij alleen maar hele klote onderzoeksresultaten krijgen. En onderzocht je research chemicals niet om je juist beter te voelen?

Je ziet ook vaak dat de eerste keer tot je nemen van een drug altijd het beste is. Vaak zijn gebruikers de rest van hun leven bezig om van die eerste keer terug dat gevoel te ervaren. Echter doordat er gewenning ontstaat, gaan ze steeds hogere hoeveelheden gebruiken op zoek naar de perfecte kick.

Lichaamseigen stof voorraad beperkt aanwezig

Zoals je nu weet zijn er van deze lichaamseigen stoffen altijd maar een beperkte voorraad in de cel aanwezig. Op een gegeven moment zijn de voorraden gewoon leeg en raken ze uitgeput. Blijven hameren op weer het gevoel te krijgen zorgt ervoor dat je allerlei problemen kunt krijgen. Een heel bekende daarvan is het serotoninesyndroom.

3MMC of 3-MMC  heeft een veel lagere uitwerking heeft op de serotoninespiegel (5ht1-receptor) en hogere uitwerking op adrenaline en dopamine (5ht2-receptor). Beide zenuwsystemen voor adrenaline en dopamine zijn minder gevoelig dan het serotonerge systeem in je lichaam. Daardoor is de werking van 3-MMC of 3MMC uiteindelijk ook veel veiliger als je elke maand iets wilt misbruiken.

Combinatie 3MMC en MDMA of XTC af te raden

Sowieso is de combinatie 3MMC en XTC of MDMA (Methylenedioxymethamphetamine) of een antidepressivum die op je serotoninebalans werkt in het geheel af te raden.

Research chemicals zoals 3MMC zijn niet voor consumptie geschikt. Als het even kan – en als je ondanks deze waarschuwing dan toch wilt gebruiken – gebruik om de 3 maanden en gebruik zo min mogelijk van allerlei stoffen (dat is dus inclusief de harddrug alcohol) door elkaar heen. Anders ben je min of meer drugs aan het misbruiken en dat is natuurlijk geheel je eigen keuze. Ben je dus bekend met verslaving of val je makkelijk terug in een verslaving dan is 3MMC geen goede keuze voor jou als onderzoeker.

3MMC kristallen kopen

Doe 1 maand niet aan research

Deze maand is mede om ervoor te zorgen dat voorraden van de lichaamseigen stoffen weer geheel aangevuld zijn. Zo zorg je ervoor dat er zo min mogelijk tot geen schade aan de hersenen ontstaat.

Ook houdt een verstandig iemand rekening met de proefpersonen of proefdieren. In geval van proefpersonen zijn of haar eigen lichaamsgewicht en of je een man of vrouw voor je hebt. De werking van 3MMC of 3-MMC is natuurlijk naar verhouding tot het aantal milligram per kilogram lichaamsgewicht wat men op een bepaalde dag toedient.

3MMC werkt als stof niet zo heftig dat je helemaal van de kaart bent, en toch heb je heel een lekker gevoel en voel jij je zeer energiek. Dit zorgt ervoor dat je vaak niet eens op zoek gaat naar die perfecte kick. Het is gewoon goed zo, je hebt de perfecte kick al. Je hebt door de werking van 3MMC of 3-MMC minder de neiging om je lichaamseigen stoffen helemaal op te gebruiken.

Je voelt de drugs niet

Alle drugs maken dus gebruik van lichaamseigen stoffen. De drugs zorgen er alleen voor dat in meer of meerdere mate die lichaamseigen stoffen vrijkomen en in mindere mate worden afgebroken of heropgenomen. Je voelt dus niet de drugs, je voelt je lichaamseigen stoffen meer of minder.

3MMC of 3-MMC uitwerking na consumptie

3MMC of 3-MMC wordt ook wel gezien als een empathogene drug wat wil zeggen dat het gevoelens van inleven en sympathie en verbondenheid veroorzaakt. Alleen wel in veel mindere mate als XTC.

Bij XTC kun je echt geheel van de wereld zijn. Bij 3MMC blijf je een stuk helderder.

Maximale dosering met 3MMC of 3-MMC

Bij onderzoek is een toediening van ongeveer 1,5 mg 3MMC per kilogram lichaamsgewicht optimaal. Waarschijnlijk zie je dat proefdieren of proefpersonen, een stuk actiever worden. Ze zullen zin gaan krijgen om te gaan bewegen. Je zou bijna zeggen, huur een DJ of plug je MP3 speler in de boxen voor een stuk van je beste dansmuziek . Proefpersonen melden zich goed te voelen, sterk en in opperbeste stemming. Voor een proefpersoon van 100 kilo, neem dan voor de eerste keer 150 milligram.

Lichamelijke effecten van 3MMC of 3-MMC 

Met deze inname zullen proefpersonen over het algemeen  na ongeveer 15 minuten al meer op je praatstoel komen te zitten. De lichamelijke effecten zijn nogal gelijkwaardig aan die van amfetamine. Dus je ervaart een hogere hartslag, bloeddruk gaat omhoog, wijdere bronchiën, wijdere pupillen, minder eetlust en strakkere kaken. Echter werking 3MMC is kortdurend, en wellicht helemaal van deze tijd. Snelle opkomst en kortdurende werking.
|
3mmc werking grote pupillen

Al is het bekkentrekken bij 3MMC bij een normale dosering (1,5 mg/kilogram lichaamsgewicht) van een stuk lager niveau als bij XTC. Proefpersonen melden minder spierpijn in de kaken te hebben the day after.

De enige geraporteerde 3-mmc dode was bij een gewicht van 86 kilogram een dosis van 500 mg !!, 3MMC   (3-methyl-N-methylcathinone) en 400 mg of 5-APB (5-(2-aminopropyl)benzofuran) en dan nog eens 80 gram alcohol. Nu dat zijn echt eventjes allemaal belachelijke doseringen en dan nog eens in combinatie met een andere research chemical en alcohol, 1 van de allergevaarlijkste harddrugs.

Bron: Piotr Adamowicz, Dariusz Zuba en Bogumiła Byrska va Instytut Ekspertyz Sądowych

Maximale aanbevolen dosering 3MMC of 3-MMC

weegschaal dosering 3MMC

Gaan proefpersonen boven de 2mg per kilogram lichaamsgewicht dan zullen ze er in steeds sterkere mate last van krijgen. Mensen melden dan ook meer last hebben dat het te heftig voelt voor hen (zeker de eerste keer).

Je kunt zelfs braken meemaken in je lab omdat je proefpersoon gewoon te veel milligram 3MMC of 3-MMC heeft genomen ten opzichte van zijn of haar lichaamsgewicht.

Sommige mensen willen nu 1-maal de maximale “high”  in onderzoek en werking van 3MMC of 3-MMC maximaal onderzoeken. Dat is mooi, alleen we hebben je nu gewaarschuwd!

Houd je aan 1,5 mg per kilo lichaamsgewicht!

gewicht werking 3MMC

De bedoeling is ook dat jij je de eerste keer aan die 1,5 mg per kilogram lichaamsgewicht houdt. Onderzoek je minder uit “voorzichtigheid” dan zou de je namelijk de neiging kunnen hebben om na 1,5 tot 2 uur bij te nemen omdat je ontevreden bent met de werking en onderzoeksresultaten van 3-MMC. Stel je bent 60 kilogram en je neem 90 mg in pil vorm en je neem na 1,5 uur nog een keer 90 mg dan zit je toch over de limiet.

Ga niet laten bijpakken of “bumping”

Een bekend nadeel van 3MMC is dat proefpersonen “cravings” ervaren na 2 uur waardoor ze willen bijpakken (“bumping”). Doe dat dus niet, en sta ze dat niet toe.

De nadelige effecten van 3MMC zijn namelijk dat het enorm vaat vernauwend (vasoconstrictie) is, waardoor je enorm koude voeten en handen bij je proefpersonen kan krijgen.

Ook is 3MMC zeker een aanslag op hart- en vaatstelsel. Hierdoor is het aan te raden om proefpersonen naar hun medische achtergrond te vragen wat betreft eventuele hart – en vaatziekten. Mocht je het koud krijgen of zie je blauwe plekken ontstaan dan is pentoxifyline wellicht een oplossing. Echter gelijk stoppen met deze proefpersoon is aan te raden aangezien de werking 3MMC dan te gevaarlijk wordt.

De werking van 3MMC/3-MMC geeft minder dat totale ‘WAUWS’ gevoel. Het oppeppende gevoel wat je krijgt houdt korter aan. Daardoor kunnen mensen sterker de neiging hebben om bij te pakken. Bij XTC “kickt” de werking sterker in, alleen XTC houdt langer aan. Ook is de dip dan veel sterker. Je wilt doorgaan, je wilt je niet slecht voelen en je pakt daarom maar wat bij. Dat werkt bij XTC ook wel even. Als je onder invloed bent van  de werking van 3MMC heeft ‘bijpakken’ nauwelijks effect op je stemming. Je blijft alleen langer wakker door de werking van 3MMC.

Nadeel voor ervaren gebruikers van XTC

Gebruikers die al XTC gebruikt hebben, kunnen juist wel de neiging hebben om bij te pakken. 3MMC komt ten eerste veel sneller op. Als je als ervaren XTC gebruiker op zoek gaat naar die “totale onderwerping” of “totale roes” dan kom je bij 3MMC van een koude kermis thuis.

Onthoud 3MMC is geen XTC

Ervaren XTC gebruikers zonder enige kennis van 3MMC zouden dan juist wel de neiging kunnen hebben om bij te pakken. Ze voelen namelijk niet de ‘totale XTC-roes’ opkomen na 1,5 uur.

Ze zouden nu kunnen bijpakken omdat ze op zoek zijn naar dezelfde totale roes als XTC. Dit terwijl de werking op de serotoninespiegel van 3mmc minstens 2 keer lager is dan bij XTC.

Het lijkt wel of mensen dan alle “voordelen van XTC” willen zonder de nadelen van XTC.  Als je dezelfde roes als XTC wilt, neem dan XTC. Vergeet 3MMC. Of wellicht als je toch ‘minder afterdip’ wilt en toch zoveel mogelijk de euforische/liefde/empathische XTC-kant op wilt denk dan in plaats van 3MMC  aan 2C-B-FLY kopen.

Gevaar – hoge bloeddruk!

hoge bloeddruk werking 3MMC

Ga je toch proberen 3MMC te gebruiken als pure XTC vervanger dan kan je dus aan een enorm hoge bloeddruk komen. Je komt dan al snel boven de 1,5 milligram per kilogram lichaamsgewicht.

De “speedachtige” werking van 3MMC is namelijk veel sterker. Je bloeddruk zal door de uitwerking van het amfetaminebestanddeel van de 3MMC tot steeds grotere hoogte stijgen. Het minste nadeel is dan nog wel dat je hoofdpijn krijgt….Ook niet leuk voor op een feestje

Ga dus op feestjes voor of tijdens je gebruik geen paracetamolletje of aspirientje nemen tegen hoofdpijn. Hoofdpijn kan juist een waarschuwing van je lichaam zijn dat je “te hard” aan het gaan bent. Luister naar je lichaam. Ga bij hoofdpijn even naar een koele ruimte of naar buiten (met iemand!) en neem wat rust.

Als je een scheve bek krijgt zoals Andre van Duin (laat je tanden zien aan iemand, die ziet dan gelijk of je een scheve bek hebt), of uitval van armen of benen ga dan gelijk naar de EHBO of de huisartsenpost. Laat iemand anders rijden of met je meelopen.

3MMC meer “helder” dan bij XTC

Al met al is een 3MMC een veel betere drug als je meer “helder” wil blijven zodat niemand hoeft te weten dat jij drugs hebt gebruikt. Bijvoorbeeld je kunt gewoon met mensen blijven praten en het gesprek ook makkelijk volgen. Dit terwijl je toch –zeker in de eerste 2 uur  – gevoelens van diepe verbondenheid en euforie ervaart.

3MMC geen dinsdagdip

werking 3mmc geen dinsdagdip

De “LOW” de volgende ochtend en zeker de bekende “dinsdagdip” wordt vaker niet dan wel ervaren met pure 3-MMC.  In alle gevallen dat er wel gepraat werd over een dip, bleek het na onderzoek altijd geen 3MMC te bevatten. Natuurlijk kun je wel moe zijn, alleen mensen voelen zich de volgende ochtend over het algemeen meer brak na een avondje “bieren” dan na een avond en nacht 3-MMC. Ten opzichte van MDMA of XTC komen er bij 3MMC namelijk minder neurotoxische metabolieten vrij. Metabolieten zijn de stoffen die vrijkomen nadat je lichaam de 3-MMC heeft afgebroken.

Minder gevallen bekend van oververhitting met 3MMC

Ook zijn gevallen van oververhitting met inname 3MMC – alhoewel men verwacht dat ze wel voorkomen – veel minder bekend bij de eerste hulp van ziekenhuizen. Waarschijnlijk heeft dit toch te maken met bij 3MMC het fenomeen “vasoconstrictie” waardoor men zich eerder te koud voelt worden. Daarnaast omdat met helderder is met 3MMC is men over het algemeen ook wat verantwoordelijker bezig. Men kan goed blijven nadenken zeg maar.

3MMC gebruikers meer voorgelicht

Ook is het de verwachting dat 3MMC gebruikers (of  kunnen we beter zeggen misbruikers?) duidelijker voorgelicht zijn.3MMC-gebruikers zijn meestal ook meer ervaren zijn over de do’s en don’ts van drugsgebruik. 3MMC is toch een onderzoeksmiddel waar je meestal toch aan begint als je wat meer “ervaren” bent. Een meisje van 15 van 45 kilo wat voor het eerst een XTC-pil slikt van 200 milligram, heeft duidelijk geen idee waar ze mee bezig is. Dientengevolge zal ze veel eerder op de eerste hulp van het ziekenhuis belanden.

Dit ook omdat ze dan waarschijnlijk nog bij haar ouders thuis woont, en uit angst voor repercussies langer zal wachten met het inroepen van hulp. Ook zullen bekenden van haar wellicht minder snel weten, wat ze moeten doen als iemand “te hard” gaat.

Mindere effecten van de werking 3MMC

Misselijk

Hoofdpijn

Koude handen en voeten

“Cravings” willen bijpakken

Wat moet je doen als je te hard gaat op XTC ?

Als de persoon nog bij kennis is en toch zo wit als een vaatdoek of als hij/zich heel heet voelt ga toch eerst altijd koelen en laat iemand anders medische hulp halen. Het is net als een verbranding eerst gewoon water erop en koelen maar. De rest komt later wel.

Koelen, koelen KOELEN!

Nu breng/draag de persoon naar de WC en koel de persoon af met water in zijn nek, en houd zijn polsen onder de kraan. Als het kan, regel wat ijsklontjes en koel daarmee ook zoveel mogelijk zijn nek, voorhoofd en polsen af. Stop liefst ook wat ijsklontjes in zijn/haar oksels en liezen. Laat hem/haar ook wat sabbelen op een ijsklontje of een waterijsje.

Vraag aan de persoon hoe zich voelt (als de persoon nog bij is) en vraag of de persoon water heeft gedronken. Heeft de persoon al veel water gedronken, ga dan geen extra water/vloeistof aan zijn/haar lichaam toevoegen. Als je een dextrootje bij hebt, laat hem/haar dat ook op sabbelen.

Gaat het na 10 minuten niet veel beter of zelfs slechter, dan is het toch echt tijd om iets van een dokter/EHBO-post op te zoeken.

Niet bij kennis

stabiele zijligging bij te hard gaan op XTC

Als de persoon niet bij kennis is, leg hem dan in een stabiele zijligging zodat hij/zij niet kan stikken in zijn eigen braaksel. Als hij/zij wel bij kennis is, laat de persoon gewoon staan. Eventueel ondersteun hem of haar daar in.

3MMC kristallen kopen

Hoe wie je of iemand ademt?

Daarvoor bestaat een speciale techniek.

Je draait het slachtoffer op de rug en gaat naast het slachtoffer zitten. Je legt je hand op het voorhoofd van het slachtoffer en kantelt het hoofd voorzichtig naar achter. Leg je vingertoppen van je andere hand onder de punt van de kin van het slachtoffer. Til de kin omhoog. Dit noemen we de kinlift.

Let er wel op dat je niet te hard drukt!

Nu kan je jouw oor dicht bij de neus en de mond van het slachtoffer brengen en de ademhaling controleren:

  • Kijk of de borstkas op en neer gaat.
  • Luister aan de mond en neus van het slachtoffer.
  • Voel met je wang of het slachtoffer ademt.
  • Doe dit gedurende maximaal 10 seconden.

Mocht de persoon niet ademen dan is het nu taak om mond tot mond beademing toe te passen.

Werking 3MMC is veiliger dan XTC?

3MMC is bij een dosering van 1,5 mg per kilogram lichaamsgewicht over het algemeen veiliger dan XTC. Dat komt vooral omdat je bij inname helder blijft. Hierdoor kun je beter reageren als er wel iets mocht gebeuren. Verder is de opkomst snel en heeft een relatief korte duur van 1,5 tot 2 uur.

Wil je meer weten over 3MMC of 3-MMC? Lees dan ons artikel over 3MMC

3MMC Kopen 5 gram

Klik Hier Boven Voor 3MMC Kristallen Kopen

3mmc 10 + 2 gratis pellets 150 mg

Klik Op De Kikker > 3-MMC Pellets Kopen 150 mg!