3-MMC Pellets Kopen, Goedkoop En Goed!

3-MMC pellets kopen, dat is wat je wilt.  Echter waarom zou je eigenlijk specifiek 3MMC-pellets of 3MMC- tabletten willen?

goedgekeurd 3mmc kopen 3 mmc kopen

Veel onderzoekers van 3 MMC zoals jij vinden experimenteren met 3MMC veiliger en makkelijker in de pellletvorm.

3mmc 10 + 2 gratis pellets 150 mg

3MMC “kristallen” of poedervorm

In de kristallen of poedervorm ben je vaak aan het hannesen met capsules, zakjes of bommetjes en ben je al weer bezig met een milligram weegschaal. Daarnaast moet het allemaal vrij nauwkeurig gebeuren, want 1 keer hoesten en je bevindt je in een soort wolk van 3MMC.

Ook moet je de 3MMC in de capsules zien te krijgen, wat zeker voor onhandige mensen met grote handen (ik bijvoorbeeld) een gigantische opgave is. Wat een priegelwerkje. Bwuhhhh.

Tijdens vervoer wordt de kristallen of het poeder vaak nat of raakt verontreinigd, terwijl capsules vaak open gaan of breken onder transport.

Dientengevolge met geperste, keiharde 3MMC- pellets in een plastic zakje ben je uiteindelijk vaak goedkoper uit en je bent van een hoop gepriegel af. En ze zien er ook nog eens leuk uit, of vind je van niet?

Nadeel van 3MMC pellets

Als je 3MMC kristallen zou kopen ben je uiteindelijk wel goedkoper uit. Ook als je proeven gaat doen met nasale toediening of proeven waarbij zo min mogelijk andere vervuiling (bijvoorbeeld vulmiddelen en kleurstoffen) noodzakelijk is, dan is kristalpoeder (zoals je hier 3mmc kristallen ook kan kopen) beter.

De 3MMC pellets die researchchempro verkoopt hebben een inhoud van 150 milligram pure 3MMC Zo kun je daar goed rekening mee houden met de dosering van 3MMC in je eigen persoonlijke research. Je ziet op de weegschaal zijn ze ongeveer 430-450 milligram. Dat wil zeggen dat de rest dus andere stoffen zijn. Ook leuk om te onderzoeken natuurlijk, alleen soms is dat niet het doel van het onderzoek.

De 3mmc pellets hebben een breekstreep in het midden waardoor je gemakkelijk bijvoorbeeld 75 milligram kan onderzoeken.

-3mmc pellets kopen 150 milligram weegschaal

Dosering van 3MMC

Na onderzoek kunnen we zeggen dat de uitwerking op de verschillende transporters (bijv SERT van de euforische. verliefde gevoelens ) hangen trouwens ook helemaal af van de dosering van 3MMC. Daarbij komt nog dat 3MMC of een soort tussenvorm van MDMA en Coke wordt genoemd.. Het heeft een 13 x mindere impact op je serotonine. Dat wil zeggen dat het euforische effect wat later is dan MDMA (XTC)). Proefpersonen melden wel dat ze helderder blijven en dat hun ‘afterdip’ meestal niet zo heftig is.Je kunt meer vinden over 3MMC in ons blog: Wat is 3MMC

3MMC Pellets Kopen Bij Een Nederlands Bedrijf

veilig research chemicals kopenResearchchempro.nl bevindt zich in Nederland en is gewoon te vinden bij de Kamer Van Koophandel Ionderdeel van RCongres B.V.), alsmede je kunt ons ook nog eens gewoon bellen of appen via 0645790631.

Iets wat me een minimale voorwaarde lijkt bij het veilig en betrouwbaar kopen van 3mmc  pellets of het online kopen van 3MMC

Bestel hier jouw 3MMC pellets en krijg deze maand er nog 2 gratis! En het is nu nog legaal maar dat kan elk moment voorbij zijn.

Je ontvangt al  twaalf 3-mmc pellets van 150 milligram voor slechts € 53,.33.- , inclusief Gratis Track & Trace. Vandaag (op werkdagen’ besteld is morgen in huis!  Dus ga je 3-mmc pellets kopen nu het nog kan!

3-mmc pellets kopen 10 + 2 gratis pellets 150 mg