2C-B kopen Lukt Niet Meer. Dan Maar 2C-B-FLY Kopen?

2C-B kopen was vroeger veel makkelijker. 2C-B was gewoon verkrijgbaar in de smartshop als Nexus of Eros, vaak als hulpmiddel bij seks, omdat je na inname va 2C-B wel pap van lust zeg maar. Verder hebben mannen bij 2C-B juist geen last van een zogeheten ‘speedwilly’.

2C-B-FLY-kopen-bij-Researchchempro.nl-10-5-stuk-voor €52,22.

2C-B is 1974 voor het eerst door Alexander Shulgin (gewoon in een schuurtje achterin de tuin zie hieronder) gemaakt. Hij beschrijft dat in zijn boek Phikal.

alexander shulgin in zijn laboratorium
Het is daarna door psychotherapeuten opgepakt voor behandeling van patiënten. Het had namelijk hele milde bijwerkingen en een relatief korte werkingsduur.  Er zijn ook geen gevallen bekend van verslaving aan dit middel. Je zou zeggen, ideaal middel dat 2C-B.

2C-B Kopen Illegaal

Toch is sinds 1997 2C-B op Opiumlijst I geplaatst. Alleen dat was meer vanuit een soort reflex. Een oekaze van,  legale drugs kopen dat kan niet, dat moet niet kunnen. Drugs zijn gevaarlijk en moeten allemaal verboden worden.

Terwijl er eigenlijk nauwelijks ernstige incidenten zijn te melden met 2C-B.

Waarschijnlijk is daarom ook 2C-B altijd een redelijke kleine drug is gebleven. De mensen die dit soort nieuwe research chemicals als eerste kopen zijn ook meestal de mensen die het meest op de hoogte zijn en er verstandig mee omgaan. Het grote publiek is meestal: gewoon slikken en snuiven en verder niet moeilijk doen. Ze weten heel weinig en meestal komen daar dan ook de grootste ongelukken van.

Je ziet vaak dat bij buitenlanders in Nederland de meeste ongelukken met geestverruimende middelen gebeuren. De reden is meestal omdat zij vaak helemaal geen idee hebben en allerlei dingen door elkaar gaan gebruiken.

Een gemiddelde dag van een toerist: “Hup naar de coffeeshop. We steken er 1-tje op, en spacecake moeten we natuurlijk ook proberen. Fijn, en dan nog maar wat Heineken erbij. Jezus wat zijn we sloom, we kunnen zo niet feesten. We scoren nog wat bij de meest obscure straatdealer, geen idee wat hij ons geeft. We hopen maar dat het goed is en dat het is, wat hij zegt dat het is.

Wauw, wat is dat gaaf zeg. Laten we nog wat bijnemen en opmaken, want ja morgen gaan we terug. We kunnen het toch niet meenemen naar ons land…..”

Wat is 2C-B?

2C-B

2C-B is een volledig kunstmatig middel en de werkzame stof van 2C-B is 4-broom-2,5-dimethoxyfenethylamine. Het heeft chemisch eigenlijk nog het meeste weg van mescaline dat uit de peyote cactus wordt gewonnen. Die cactussen kun je op dit moment nog steeds legaal in de smartshop kopen. 2CB lijkt eigenlijk nog het meest op een soort kruising tussen lichte LSD en kortwerkende 6-APB . Al zijn de hallucinaties bij 2CB beter te ‘sturen’ dan bij LSD. Veelal werd 2CB ook verkocht als XTC, of zijn XTC pillen vervuild met 2CB.

Peyote Cactus

Testen van 2C-B

Bij het kopen van 2CB (en XTC) is het dan ook altijd handig om 2C-B te laten testen bij de verschillende testlocaties voor drugs in Nederland en België om te kijken of het ook werkelijk 2C-b is.

Wat betreft het ‘sturen van hallucinaties’ kun je het wellicht vergelijken met het sturen van een droom. Soms als je wakker wordt, ben je nog een beetje aan het dromen en kun je half slapend de droom naar een zo prettig mogelijke richting sturen. Meestal komt daar ook een mooie man of vrouw in voor en/of een hele leuke omgeving.  Nu dat kan bij 2C-B dus ook.

2C-B-FLY-kopen-bij-Researchchempro.nl-10-5-stuk-voor €52,22.

Wat een heel prettige is ten opzichte van LSD of 1C-p-lsd. Wellicht heb je wel eens gehoord van een ‘bad trip’. Bij een ‘bad trip’ gaan als het ware je gedachten onder invloed van LSD naar hele angstige nare gedachten. En daar kun je dan niets aan doen.

Bij 2C-B zou dat ook kunnen, alleen dan kun je diezelfde nare gedachten weer sturen naar veel positievere gedachten.  Er komen wel bad trips voor, alleen dat is meer als je vanuit jezelf al helemaal niet lekker in je vel zit, vaak gecombineerd met combinatiegebruik (vooral alcohol, coke, en speed) en hoge doseringen van 2C-B achtige compounds (boven 100 mg voor iemand van 80 kilo). Ja, als je dit allemaal bekijkt is dat natuurlijk niet zo’n handige manier van gebruik (om niet te zeggen dom)  van dit verder prachtige middel.

Daarnaast heb je natuurlijk dezelfde gevoelens als bij XTC of 6-APB van liefde voor elkaar, empathie en euforie.

2C-B Kopen Is Relatief goedkoop

Het kopen van 2c-B is relatief goedkoop omdat je er echt maar heel weinig van nodig hebt.  Echter je hebt er maar iets van 20 milligram voor iemand van 80 kilo nodig en dan ben je al heerlijk  klaar om je persoonlijke onderzoek te starten. Dat wil zeggen dat je met 1 gram al snel 20 keer helemaal wappie kan worden.  Ga je zeg vanaf minimaal 15 milligram gebruiken dan nemen de 6APB-achtige effecten meer de overhand.

Hier in de winkel van Researchchempro.nl kun je natuurlijk niet 2C-B kopen. 2C-B is namelijk illegaal in Nederland. Echter je kunt wel bijna dezelfde stof kopen met nagenoeg dezelfde eigenschappen als 2C-B, namelijk 2C-B-FLY kopen.

 

10 + 5 pellets GRATIS 2C-B-FLY  Kun Je Hier Kopen Voor 52,22 euro

 

Wat zijn verder de effecten van 2C-B?

Zin in seks of in ieder geval lichamelijk contact – je wordt er aanrakerig van

Gevoel van totale verliefdheid met de wereld en mensen om je heen

Lachkicks

Je ervaart tijd en ruimte en je omgeving anders aangezien de verwerking van processen in je brein worden verstoord. Hierdoor zie je vaak kleuren veel intensiever en zal je muziek en geluiden als veel rijker ervaren. Ook lijkt het alsof de tijd stukken langzamer gaat en je kan zelfs het idee hebben dat het een tijdje stil staat.

Verandering van tijd en ruimte, De ruimte waarin de persoon zich bevindt kan ineens een stuk groter of kleiner lijken in vergelijking met voor de 2C-B trip. De tijd lijkt vaak heel langzaam te gaan en soms ook compleet stil te staan tijdens een trip..

Je kan vooral bij wat hogere doseringen (> 50 mg) in enorme overpeinzingen terecht komen. Dit kan leiden tot heel verrassende inzichten waar je enorm je voordeel mee kan doen. Je denkt enorm ‘out of the box’ en komt dichter bij je ware gevoel zeg maar. Hierdoor krijg je een beetje hetzelfde als je onder hypnose bent.  Je komt dichter bij je ware ik.  Zonder de door jou zelf opgelegde maskers die – omdat je zo vaak toneel hebt gespeeld – haast volledig waarheid voor je zijn geworden. Hierdoor vergelijken sommigen mensen 2C-B ook wel een beetje met ayahuasca die dat effect nog meer heeft

Nadelen van 2C-B

Ja, geen enkel middel is natuurlijk helemaal zonder nadelen. Aangezien ook de 5-HT2 receptor wordt aangesproken is het raadzaam om niet meer dan 1 x keer per maand te gaan trippen met 2C-B. Sowieso is er ook een optredend tolerantie effect, dus het heeft ook weinig zin om het veel meer dan 1 keer per maand te doen. Wil je 2C-B-FLY kopen,  klik dan op de banner “2C-B-FLY kopen – Klik Hier” hieronder.

2C-B-FLY-kopen-bij-Researchchempro.nl-10-5-stuk-voor €52,22.